Begyndertræning marts 2024

Kom godt i gang med Roskilde Motions begyndertræning

Ønsker du at komme i gang med løb eller powerwalk? Så skal du være med til Roskilde Motions begyndertræning, hvor du på 12 uger bliver i stand til at løbe eller gå 5 km.


Der starter nye begynderhold en gang om året i foråret.

Seneste hold begyndte lørdag d. 16. marts 2024, og er nu godt på vej mod at kunne løbe 5 km. Begynderholdene afslutter deres forløb lørdag d. 8. juni 2024, hvor alle medlemmer i klubben mødes for at klappe de over 30 nye løbere i mål på deres første 5 kilometers tur. 

Hvis du ønsker at komme i gang med din træning, men der ikke er et aktuelt begynderhold, er du velkommen til at kontakte os. Vi har hold på alle niveauer, så der er god chance for, at vi kan finde et hold, der passer til dit behov og niveau. 

Praktisk info: 
Vi træner hver mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 09:00. Vi mødes på Roskilde Havn ved trapperne for enden af parkeringspladsen.

Deltagelse koster 400 kr.
Prisen dækker første års kontingent samt en klubtrøje.

Derefter er prisen 200 kr. pr. år.

Tilmeld dig her:

HVORFOR VÆLGE BEGYNDERTRÆNING HOS ROSKILDE MOTION? 

At kunne løbe 5 kilometer kan virke uoverskueligt og urealistisk, hvis løbeskoene har samlet støv, og formen er blevet ringe. Derfor kan det være en motivation at træne op sammen med andre, der står i den samme situation som dig.

Med Roskilde Motions begynderprogram, vil du efter 12 uger være i stand til at løbe 5 kilometer sammen med dine nye løbekammerater. 

At løbe sammen med andre gør det sværere at springe en træning over, og du vil opdage, at det ofte er det sociale, der får dig afsted.

Vi træner mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 09:00, og vi mødes på Roskilde Havn ved trapperne for enden af parkeringspladsen. Du opnår det bedste resultat, hvis du træner 2-3 gange om ugen. 

Efter 12 uger med begyndertræning, bliver med du en del af et af Roskilde Motions eksisterende hold. Vi har hold på alle niveauer, så vi kan garantere, at der vil være et hold, der passer til dig. 

Hvis du allerede er medlem og vil starte forfra, kan du bare sende en mail.

MERE END EN MOTIONSKLUB

Vores begyndertræning er en unik mulighed for at komme godt i gang med træningen og samtidig blive en del af et fantastisk fællesskab.

 

På billederne kan du se vores tidligere begynderhold komme i mål på en 5 km tur efter 12 ugers begyndertræning. Hele klubben samles altid for at fejre denne milepæl med is og hygge på havnen.

BILLEDER FRA VORES BEGYNDERTRÆNINGER